Wereldwijde leverancier
van verse groenten en fruit

Ook als het écht snel moet gaan

Dankzij ons internationaal netwerk van toegewijde telers, heb je altijd en overal de juiste verse groenten en fruit om jouw klanten te bedienen. Heb je specifieke producteisen? Yes! Daar houden we van. Met onze jarenlange expertise weten we immers perfect waar we moeten zijn om aan jouw verwachtingen te voldoen. Ook als het écht snel moet gaan.

Wil je meer weten over onze verse producten en diensten?

Verse groenten en fruit voor verpakkers, versverwerkers en industrie

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van verse groenten en fruit uit heel Europa? Al meer dan twintig jaar vormen wij de brug tussen telers en verpakkingsbedrijven, versverwerkers, groothandels en industriële klanten.

Je kan bij ons terecht voor containerzendingen van aardappelen, over kasgroenten, tot een gevarieerde selectie van slasoorten voor kleine verpakkingen, wintergroenten en fruit. Allemaal vers van het veld en van de hoogste kwaliteit.

Onze garanties

Betrouwbare dagelijkse levering

Wij voorzien je van een constante stroom van groenten en fruit. Dankzij ons uitgebreid netwerk van telers, ben je altijd zeker van de juiste verse producten die perfect voldoen aan je kwaliteitseisen.

Altijd een oplossing

Zorgen onverwachte weersomstandigheden of logistieke problemen voor een plots tekort aan verse producten? Wij vinden altijd een snelle oplossing om je activiteiten draaiende te houden.

Specifieke producteisen

Details zijn belangrijk! Heb jij groenten of fruit nodig die moeten voldoen aan specifieke eisen of certificeringen? Wij zoeken voor jou de perfecte tomaat, aardappel, sla of fruitsoort.

Waarom kiezen voor Produce Services Europe?

Groots netwerk van fruit- en groenteleveranciers

Al meer dan twintig jaar onderhouden wij een uitgebreid netwerk van Europese groente- en fruittelers. Zo heb jij toegang tot een gevarieerd assortiment van verse producten afgestemd op jouw behoeften.

Alles voor onze klanten

De combinatie van onze marktkennis en de toewijding van ons team is jouw garantie op de beste verse producten en de beste service.

Partnership in het volste vertrouwen

We doen wat we beloven. Dankzij onze transparante informatie over onze producten, beschikbaarheden en levertijden weet je perfect waar je aan toe bent.

Geen uitdaging te groot

Heb jij een heel specifieke vraag of producteis? Wij zeggen nooit ‘nee’. We kennen onze fruit- en groenteleveranciers door en door. Zo weten we perfect bij wie we moeten zijn om aan jouw vraag te voldoen.

Als snelheid belangrijk is …

Onverwachte logistieke problemen, een plotse stijging in de vraag naar je verse producten, … Soms heb je gewoon een instant oplossing nodig. Produce Services Europe biedt je het snelste antwoord op de markt.

Altijd bereikbaar

We snappen hoe belangrijk tijdige leveringen en correcte informatie zijn voor jouw business. Daarom zijn we altijd bereikbaar. Zo nemen we onze verantwoordelijkheid als belangrijke schakel in jouw logistiek proces.

Nood aan snelle en betrouwbare leveringen van groenten en fruit?