Verse oplossingen zijn ons vak

Groenten en fruit voor verwerkers

Bij Produce Services Europe zijn we al meer dan 20 jaar een partner van verwerkers. Jouw uitdagingen op het gebied van tijdige leveringen, duidelijke beschikbaarheden en aanbod het hele jaar door zijn bekend, begrepen en worden aangepakt. Jouw specificaties en certificeringen zijn essentieel. Onze leveringen voldoen aan de verwachtingen van jouw foodservice- of retail-klanten. Voor jaarcontracten, seizoenscontracten of onvoorziene omstandigheden bieden wij een oplossing aan!                       

Onze Verse Producten

Bladgroenten Knapperig En Fris

Het gevarieerde assortiment bladgroenten van Produce Services Europe is verkrijgbaar in zowel biologische als conventionele product. Al onze kroppen en babyleafs worden geproduceerd door partner telers. Ons uitgebreide assortiment biedt een perfecte mix van smaken en texturen om aan de wensen van jouw klanten te voldoen.

Kasgroenten Kleurrijk En Smaakvol

Ontdek de pracht aan kasgroenten bij Produce Services Europe, waar het trio van tomaten, paprika's en komkommers schittert. Of je nu kiest voor biologisch of conventioneel product, onze toegewijde telers verzorgen alles met nauwkeurigheid. Ons uitgebreide assortiment staat garant voor een smaakvol en perfect passend product volgens jouw specificaties.

Vollegrondsgroenten Klassiek Maar Verrassend

Of je nu wortelgroenten, uien of kolen zoekt, we hebben ze in kleuren en maten, zowel conventioneel als biologisch. Van onbewerkt tot half verwerkt, al onze producten komen van onze partner telers. Voeg textuur en smaak toe aan jouw mixen!

Fruit Rijk Aan Smaak En Verscheidenheid

Produce Services Europe biedt een breed scala aan fruit, op maat van u als verwerker. Van hardfruit tot meloenen, alles wordt geproduceerd door partner telers, een divers palet aan smaken en crunch dat zeker aan jouw eisen voldoet.

Over onze diensten

Vanuit ons internationale netwerk van gespecialiseerde telers selecteren we het product dat naadloos aansluit bij jouw eisen. Onze telers zijn ook innovators en zullen alle kansen bekijken om de variëteiten of formaten te telen die jij nodig hebt.

In onze sector zijn milieubescherming, sociale verantwoordelijkheid en verantwoord bedrijfsbestuur een duidelijke vereiste. Produce Services Europe sluit hier absoluut bij aan. Al onze telers dragen bij, en we verklaren met trots dat we producten kunnen leveren die nauw aansluiten bij de certificeringen die jouw klanten verwachten.

Herbruikbare IFCO kisten or Europool System boxen voor een minimale afval impact, of kartonnen dozen die kunnen worden gerecycleerd, wij leveren wat jij verkiest. Voor bulkproducten zijn bigbags of bulktrailers ook een mogelijke optie.

Onze sterke partnerships met logistieke bedrijven in heel Europa en wereldwijd staan tot uw dienst. Wij zorgen voor volledige naleving van alle benodigde documentatie en houden voortdurend contact over precieze levertijden, om zo uw tijdige leveringen te waarborgen.

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van fruit?

Contact us on Whatsapp