Onze kasgroenten voor processors

Een Wereld van Smaak en Variatie

Ons assortiment verse groenten werd vakkundig geselecteerd. Dankzij ons uitgebreid netwerk van groentetelers in heel Europa, kunnen we groenten leveren die perfect voldoen aan jouw specifieke wensen. Ook als het snel moet gaan!

Onze Verse Kasgroenten

Ronde Tomaten

Een tomaat om te snijden, met minimaal sapverlies of gewoon met standaard gelgehalte, we stemmen de grootte af met het product dat wordt geplukt en gesorteerd door onze gespecialiseerde telers. Om je productie gemakkelijker te maken, leveren we producten zonder kroon.

Kerstomaten en snoeptomaten

Kleine ronde of mini pruimtomaten, in verschillende kleuren, met extra smaak of brix-niveaus, laat ons weten wat je nodig hebt en we bieden je passende kleine tomaten.

Paprika

Een veelkleurig assortiment, rood, oranje, geel, groen, we hebben de maat die je nodig hebt. Ons assortiment bevat ook de zoete puntpaprika's.

Snack Paprika en Sterke Pepers

Een veelkleurig assortiment, rood, oranje, geel, groen, we hebben de maat die je nodig hebt. Het assortiment pittige pepers is divers en biedt verschillende intensiteiten om zo al je voorkeuren te voldoen.

Komkommers

Kies uit verschillende maten komkommers om ervoor te zorgen dat je plakjes of staafjes precies aan de specificaties voldoen.

Bij Produce Services Europe doen we er alles aan om verse groenten op maat aan te bieden.
Ook als het snel moet gaan.

Verse Groenten op Maat

Of je nu op zoek bent naar een specifieke grootte, vorm, of variëteit, wij vinden voor jou de groenten die aan al je eisen voldoen.

Kies uit ons assortiment conventionele of biologische groenten, afhankelijk van jouw voorkeuren en waarden.

Voor extra gemak bieden we groenten die direct klaar zijn voor consumptie.

Of je nu een groot productiebedrijf of een lokale versmarkt bent, wij bezorgen jouw groenten zoals jij het wenst.

Betrouwbare Transportoplossingen

Ons wereldwijde netwerk van transportpartners zorgt voor betrouwbare en efficiënte leveringen van verse groenten over de hele wereld.

Wij begrijpen de waarde van kostenefficiëntie in jouw bedrijfsvoering. Daarom bieden we betaalbare transportopties aan zonder in te boeten op kwaliteit.

Stiptheid is cruciaal. Vertrouw op ons voor tijdige leveringen van verse groenten, waar en wanneer je ze nodig hebt.

Wij transporteren ons vers fruit via weg-, lucht- en zeetransport, aangepast aan jouw behoeften en voorkeuren.

Vragen over onze verse groenten?

Contact us on Whatsapp