Verse oplossingen zijn ons vak

Groenten en fruit voor groothandel

Bij Produce Services Europe leveren we niet alleen verse groenten en fruit; we bieden betrouwbare oplossingen op maat voor uw groothandelsmarkt. Met meer dan 20 jaar ervaring begrijpen we de nuances van de behoefte in de groothandel en leven we mee om uw verwachtingen te overtreffen.

Onze Verse Producten

Bladgroenten

Het uitgebreid assortiment bladgroenten van Produce Services Europe is verkrijgbaar in zowel biologische als conventionele product, in verschillende verpakkingen. Al onze kroppen en babyleafs worden geproduceerd door partner telers. Ons uitgebreide assortiment biedt een perfecte mix van smaken en texturen om aan uw eisen te voldoen.

Kasgroenten

Ontdek het assortiment kasgroenten bij Produce Services Europe: tomaten, paprika's, komkommers en meer. Onze partner telers verpakken alle producten met zorg. Ons uitgebreide assortiment zorgt voor een smaakvol producten op maat van jouw behoeften.

Vollegrondsgroenten

Als u op zoek bent naar knolgewassen, bloemkool of koolsoorten, uienvariëteiten, bieden wij een uitgebreide selectie aan, zowel conventioneel als biologisch. We kunnen al deze smaken toevoegen aan uw productassortiment.

Fruit

Produce Services Europe biedt een breed scala aan fruit, van hard fruit tot meloenen en kiwi's, afkomstig van partner telers. U kiest de maat en de verpakking die het beste aansluiten bij uw wensen.

Over onze diensten

In de dynamische wereld van de groothandel zijn wij uw partner. Met onze ervaring en netwerk van telers zorgen we voor een continue aanvoer, zelfs in onvoorspelbare situaties, en dat alles steeds tegen concurrerende prijzen. U kunt op ons vertrouwen voor consistente kwaliteit en beschikbaarheid.

In onze sector moet het vaak snel gaan. Daarom zijn snelle reacties op uw vragen bij ons een prioriteit.  Of het nu gaat om een last-minute bestelling of een specifieke aanvraag, ons team staat altijd paraat om snel en efficiënt te reageren.

Duik in het hart van de versheid met onze veilingaankoopservice. Wij zijn actief betrokken bij de veilingen van verse producten in België en selecteren alleen het beste product voor u. Deze service biedt toegang tot een breed scala aan hoogwaardige producten, op maat van uw specifieke behoeften.

Ons uitgebreide netwerk van logistieke partners in heel Europa zorgt ervoor dat jouw bestellingen altijd op tijd aankomen. Met onze expertise in het afhandelen van alle benodigde documentatie en een behoud van voortdurende communicatie, zorgen wij voor tijdige leveringen.

Ontdek onze producten voor groothandel

Contact us on Whatsapp