Verse oplossingen zijn ons vak

Groenten voor Export

Bij Produce Services Europe strekt onze focus zich uit verder dan alleen het leveren van verse groenten en fruit; we zijn gefocused op het leveren van op maat gemaakte oplossingen die tegemoetkomen aan de wereldwijde exportmarkt. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we een diepgaand begrip van de diverse en complexe behoeften van internationale klanten. Ons engagement is niet alleen om aan uw verwachtingen te voldoen, maar om deze te overtreffen, en ervoor te zorgen dat elke zending perfect aansluit op uw specifieke eisen, waar u ook bent in de wereld.

Producten

Aardappelen

Het assortiment aardappelrassen is zeer divers : van frietaardappelen die aan uw bakkleur voldoen tot consumptieaardappelen met specifieke kooktypes. Wij bieden een breed assortiment aan variëteiten van onze Nederlandse telers. De aardappelen kunnen gewassen of ongewassen zijn en verpakt in zakken van 2,5kg - 5kg - 10kg - 25kg of in big bags.

Uien

Gele of rode uien, in alle maten, onze uien zijn klaar voor uw gebruik. Getransporteerd in bulk, verpakt in big bags of en in kleinere verpakkingen variërend van 10kg tot 25kg zakken.

Wortelen

Wortelen uit Nederland en België, met verpakkingsmogelijkheden variëren van 1kg zakken tot big bags.

Kolen

Nederlandse kolen in alle maten. Rood of wit, verpakt in netzakken of bulkdozen.

Over onze diensten

Bij Produce Services Europe begrijpen we dat elke exportklant unieke eisen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen, specifiek gezocht om aan uw individuele behoeften te voldoen. Voor product, verpakking en certificering werkt ons team nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat elk detail precies klopt.

Het navigeren door de complexiteit van de wereldhandel is onze kracht. Onze uitgebreide logistieke oplossingen zorgen voor een soepel en efficiënt transport van uw producten van boerderij naar markt. Met ons uitgebreide netwerk van logistieke partners garanderen we een tijdige en veilige levering van uw bestellingen, ongeacht de bestemming.

Vereenvoudig uw sourcing met onze one-stop shop benadering. Van een breed scala aan vers fruit en groenten tot gespecialiseerde producten, we bieden een diverse range producten. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar stroomlijnt ook uw inkoopproces, waardoor het gemakkelijker en efficiënter wordt.

Kwaliteit staat centraal in wat we doen. Wij leveren topproducten die voldoen aan de hoogste vereisten van versheid en veiligheid. Gecombineerd met onze concurrerende prijsstrategie, zorgen we ervoor dat u waarde krijgt voor uw geld. Onze inzet voor kwaliteit en betaalbaarheid maakt ons de ideale partner voor uw exportvereisten.

Op zoek naar een betrouwbare partner in export?

Contact us on Whatsapp