Ons Fruit voor Processors

Altijd Vers Fruit, Geleverd Volgens Jouw Voorkeuren

Bij Produce Services Europe kunnen we verschillende soorten fruit leveren voor verpakkers, industriële verwerkers, groothandels en supermarkten. Dankzij ons internationaal netwerk van fruittelers beschik je op elk moment over het fruit dat aan al je eisen voldoet.

Ben jij op zoek naar fruit met specifieke eigenschappen? De kans is groot dat we het kunnen regelen.

Ontdek Ons Fruit Voor Processors

Watermeloenen

Kies uit een veelheid aan variëteiten, zaadloos of met zaden, zoals het past in uw productie. We kunnen ook ultra firm variëteiten leveren die uiterst geschikt zijn voor gesneden fruittoepassingen. Vertel ons uw specificaties en wij voldoen eraan.

Cantaloup meloenen

Met een kenmerkende smaak en diep oranje vruchtvlees voegt de cantaloupe meloen kleur toe aan veel mixen. We leveren de gewenste grootte.

Honing meloenen

Deze crème kleurige en zoete meloen wordt zeer gewaardeerd in elke meloenmix. Laat ons weten welke grootte aan uw specificatie voldoet.

Specialty meloenen

Meloenen zijn er in veel kleuren en smaken. Van Piel de Sapo en Dolce Passione tot gespikkelde meloenen en ultra-zoete variëteiten, we hebben het allemaal.

Hardfruit

Appels en peren zijn er in veele variëteiten en kleuren, laat ons weten wat je precies nodig hebt.

Exotisch Fruit

Op zoek naar exotisch fruit? Vertel ons wat je zoekt en wij gaan voor jou op zoek. We leveren ons exotisch fruit overal in Europa en daarbuiten. Contacteer ons voor meer informatie.

Bij Produce Services Europe staat jouw tevredenheid voorop. Wij beloven niet alleen fruit van topkwaliteit maar ook een service die je verwachtingen overstijgt. Ontvang jouw fruit zoals jij het wilt, klaar om jouw klanten blij te maken.

Benieuwd naar onze scherpe prijzen van vers fruit?

Fruit Geleverd Volgens Jouw Voorkeuren

Of je nu op zoek bent naar fruit met een specifieke grootte, vorm, of variëteit, wij vinden voor jou het fruit dat aan al je eisen voldoet.

Kies tussen gewassen of ongewassen fruit, afhankelijk van jouw voorkeur en toepassing.

Voor extra gemak leveren we fruit dat direct klaar is voor consumptie. Ideaal voor supermarkten en versmarkten.

Of je nu een groot productiebedrijf of een lokale versmarkt runt, wij bezorgen jouw fruit zoals jij het wenst.

Wereldwijd Transport Van Vers Fruit

Wij werken nauw samen met betrouwbare transportpartners over de hele wereld. Zo garanderen we dat jouw fruit altijd veilig en stipt wordt geleverd.

Dankzij ons uitgebreid netwerk van transportpartners, gaan we steeds op zoek naar de meest kostenefficiënte transportoplossingen. Zo geniet je van het meest verse fruit aan concurrerende prijzen.

Punctualiteit is één van onze sterktes. Vertrouw op ons voor tijdige leveringen van jouw fruit, het hele jaar door.

Wij transporteren ons vers fruit via weg-, lucht- en zeetransport, aangepast aan jouw behoeften en voorkeuren.

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van fruit?

Contact us on Whatsapp