Onze vollegrondsgroenten voor processors

Een Wereld van Smaak en Variatie

Ons assortiment verse groenten werd vakkundig geselecteerd. Dankzij ons uitgebreid netwerk van groentetelers in heel Europa, kunnen we groenten leveren die perfect voldoen aan jouw specifieke wensen. Ook als het snel moet gaan!

Onze Vollegrondsgroenten

Rode bieten (Kroten)

Rode bieten De klassieke rode bieten zijn verkrijgbaar in elke gewenste maat, van baby tot extra groot. Verpakt in zakken, bigbags of bulk, afhankelijk van wat het beste bij jouw operatie past.

Wortelen

Van babywortelen voor snackverpakkingen tot zeer grote wortelen, wij leveren het allemaal. In plastic zakken of bigbags, zoals het best past bij jouw organisatie. Als je halfbewerkt product nodig hebt, geschild of in stuken gesneden, hebben we die optie ook.

Kolen

Product om te gebruiken in salades of in welke vorm dan ook, wij kunnen witte kool en rode kool leveren die aan jouw vereisten voldoen. Van een zak van 10 kg tot palletainer dozen of los op de vrachtwagen, wij leveren het zoals jij wenst.

Uien

Gele uien of rode uien, laat ons weten wat je nodig hebt voor je productie. Verpakt in zakken, bigbags of in bulk, zoals het past bij jouw behoeften.

Pastinaken

Product voor prepack of om te versnijden, wij leveren je de maat die je nodig hebt. Gewassen product of geborsteld product, verpakt in 10kg longlife zakken of in bigbags, vertel ons je wensen.

Knolselder

Kleine knollen of dikke knollen, u vraagt, wij leveren ! in bigbagg verpakt of in netzakken, laat ons weten hoe uw het wenst.

Bij Produce Services Europe staat jouw tevredenheid voorop. Wij beloven niet alleen groenten van topkwaliteit maar ook een service die je verwachtingen overstijgt. Ontvang jouw groenten zoals jij het wilt, klaar om jouw klanten blij te maken.

Bij Produce Services Europe doen we er alles aan om verse groenten op maat aan te bieden.
Ook als het snel moet gaan.

Verse Groenten op Maat

Of je nu op zoek bent naar een specifieke grootte, vorm, of variëteit, wij vinden voor jou de groenten die aan al je eisen voldoen.

Kies uit ons assortiment conventionele of biologische groenten, afhankelijk van jouw voorkeuren en waarden.

Voor extra gemak bieden we groenten die direct klaar zijn voor consumptie.

Of je nu een groot productiebedrijf of een lokale versmarkt bent, wij bezorgen jouw groenten zoals jij het wenst.

Betrouwbare Transportoplossingen

Ons wereldwijde netwerk van transportpartners zorgt voor betrouwbare en efficiënte leveringen van verse groenten over de hele wereld.

Wij begrijpen de waarde van kostenefficiëntie in jouw bedrijfsvoering. Daarom bieden we betaalbare transportopties aan zonder in te boeten op kwaliteit.

Stiptheid is cruciaal. Vertrouw op ons voor tijdige leveringen van verse groenten, waar en wanneer je ze nodig hebt.

Wij transporteren ons vers fruit via weg-, lucht- en zeetransport, aangepast aan jouw behoeften en voorkeuren.

Vragen over onze vollegrondsgroenten?

Contact us on Whatsapp