Ontdek Ons Vers Fruit

Altijd Vers Fruit, Geleverd Volgens Jouw Voorkeuren

Bij Produce Services Europe kunnen we verschillende soorten fruit leveren voor verpakkers, industriële verwerkers, groothandels en supermarkten. Dankzij ons internationaal netwerk van fruittelers beschik je op elk moment over het fruit dat aan al je eisen voldoet.

Ben jij op zoek naar fruit met specifieke eigenschappen? De kans is groot dat we het kunnen regelen.

Ontdek Ons Vers Fruit

Kiwi's

Dankzij onze nauwe samenwerking met meerdere leveranciers in Griekenland en Italië, bieden wij een assortiment kiwi's in uiteenlopende maten en smaakvarianten aan.

Diverse Bessen

Het transport van delicate bessen is een grote uitdagingen. Daarom bieden wij niet alleen de vruchten zelf aan, maar ook volledige logistieke ondersteuning. Vanaf de boerderijen tot aan jouw eindbestemming.

Peren

Peren vind je in heel veel maten en soorten. Wij helpen jou om die ene perfecte peer te vinden. Welke variëteit of grootte je ook zoekt, wij hebben de peer die aan al je verwachtingen voldoet. Geleverd volgens jouw voorkeuren.

Mango’s

(Ook per luchtvervoer) De mango's die je in de meeste Europese supermarkten vindt, rijpen op natuurlijke wijze tijdens het transport. Maar wil je mango’s die een echte smaakexplosie geven? Kies dan voor de optie om mango's per lucht te laten transporteren, nadat ze natuurlijk zijn gerijpt. Een verschil dat je proeft. Contacteer ons voor meer informatie. Contacteer ons voor meer informatie.

Aardbeien

Aardbeien zijn niet alleen verrukkelijk, maar ook erg delicaat. Daarom zorgen wij voor een veilig transport en behoedzame handling om jouw aardbeien in de beste omstandigheden bij jou te krijgen. Van boerderij tot jouw gekozen bestemming.

Diverse Meloenen

Van pitloos tot vers gesneden, onze meloenen zijn vol van smaak en rijk aan vitaminen. Ontdek onze Galia-meloenen, watermeloenen of cantaloupes, elk met zijn unieke karakter. Vraag ook naar onze speciale varianten.

Exotisch Fruit

Op zoek naar exotisch fruit? Vertel ons wat je zoekt en wij gaan voor jou op zoek. We leveren ons exotisch fruit overal in Europa en daarbuiten. Contacteer ons voor meer informatie.

Bij Produce Services Europe staat jouw tevredenheid voorop. Wij beloven niet alleen fruit van topkwaliteit maar ook een service die je verwachtingen overstijgt. Ontvang jouw fruit zoals jij het wilt, klaar om jouw klanten blij te maken.

Benieuwd naar onze scherpe prijzen van vers fruit?

Fruit Geleverd Volgens Jouw Voorkeuren

Of je nu op zoek bent naar fruit met een specifieke grootte, vorm, of variëteit, wij vinden voor jou het fruit dat aan al je eisen voldoet.

Kies tussen gewassen of ongewassen fruit, afhankelijk van jouw voorkeur en toepassing.

Voor extra gemak leveren we fruit dat direct klaar is voor consumptie. Ideaal voor supermarkten en versmarkten.

Of je nu een groot productiebedrijf of een lokale versmarkt runt, wij bezorgen jouw fruit zoals jij het wenst.

Wereldwijd Transport Van Vers Fruit

Wij werken nauw samen met betrouwbare transportpartners over de hele wereld. Zo garanderen we dat jouw fruit altijd veilig en stipt wordt geleverd.

Dankzij ons uitgebreid netwerk van transportpartners, gaan we steeds op zoek naar de meest kostenefficiënte transportoplossingen. Zo geniet je van het meest verse fruit aan concurrerende prijzen.

Punctualiteit is één van onze sterktes. Vertrouw op ons voor tijdige leveringen van jouw fruit, het hele jaar door.

Wij transporteren ons vers fruit via weg-, lucht- en zeetransport, aangepast aan jouw behoeften en voorkeuren.

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van fruit?

Contact us on Whatsapp