Ontdek Onze Verse Groenten

Een Wereld van Smaak en Variatie

Ons assortiment verse groenten werd vakkundig geselecteerd. Dankzij ons uitgebreid netwerk van groentetelers in heel Europa, kunnen we groenten leveren die perfect voldoen aan jouw specifieke wensen. Ook als het snel moet gaan!

Onze Verse Groenten

Tomaten

Van biologische tot conventionele, in diverse maten en variëteiten, onze tomaten komen van meerdere leveranciers in zeven verschillende landen. Zo hebben wij ook voor jou de perfecte tomaat.

Witloof

Als Belgisch-Nederlandse specialiteit bieden we het perfecte witloof, groot of klein, voor gelijk welke bereiding of gewoon lekker vers. Heb je speciale producteisen? Wij zorgen voor witloof op jouw maat.

Koolsoorten

Wij leveren witte en rode kool, savooikool, en speciale koolsoorten in verschillende verpakkingen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Broccoli

Onze broccoli’s zitten vol vezels, bètacaroteen, calcium en vitamine C en zijn dus niet alleen lekker, maar ook heel gezond. Of het nu voor industrieel gebruik is of voor de versmarkt, wij voorzien je van de juiste broccoli volgens jouw specificaties.

Spruiten

Belgische spruitjes! Wie is er beter geplaatst dan een Belgische spruitenspecialist zoals wij om jouw verse spruiten te leveren? Verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en geleverd op de door jou gekozen bestemming.

Prei

Verse prei nodig voor verwerking in jouw gerecht of voor de versmarkt? Afhankelijk van jouw specificaties vinden wij de juiste preivariëteit voor jou. Altijd stipt geleverd volgens afspraak.

Paprika's

Op zoek naar verse paprika’s? Wij kunnen paprika’s leveren in vele maten, kleuren en variëteiten. Laat ons weten wat je zoekt en wij gaan voor jou aan het werk.

Bieten

De ene biet is de andere niet! Ben jij op zoek naar rode bieten, of verkies je veelkleurige bieten? Wij leveren verse bieten in elke variëteit en grootte, voor de versmarkt of voor industrieel gebruik.

Radijs

Wij kunnen zowel ronde als langwerpige radijzen leveren in puntzakken, bakjes of los. Op zoek naar radijzen met specifieke producteisen? Wij kunnen helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Pastinaken

Panstinaken zitten vol mineralen en koolhydraten. De laatste jaren is deze vergeten groente populairder dan ooit. Wij exporteren Europese en Engelse pastinaken naar de door jou gekozen bestemming.

Wortelen

Wortelen komen in alle maten en soorten. Of het nu voor industrieel gebruik is of voor de versmarkt, wij kunnen de variëteit en kleur van wortelen leveren die jij nodig hebt.

Venkel

Venkel: De beste venkel komt uit Zuid-Europa. Onze venkel uit Italië en Spanje is lekker knapperig en frispittig. Voor industriële verwerking of voor de versmarkt, wij vinden de venkel die aan jouw eisen voldoet.

Uien

Wij hebben traditionele uien, sjalotten, lente-uitjes, en andere alliumsoorten in verschillende maten en gewichten. Meer weten? Contacteer ons voor meer informatie!

Bij Produce Services Europe staat jouw tevredenheid voorop. Wij beloven niet alleen groenten van topkwaliteit maar ook een service die je verwachtingen overstijgt. Ontvang jouw groenten zoals jij het wilt, klaar om jouw klanten blij te maken.

Bij Produce Services Europe doen we er alles aan om verse groenten op maat aan te bieden.
Ook als het snel moet gaan.

Verse Groenten op Maat

Of je nu op zoek bent naar een specifieke grootte, vorm, of variëteit, wij vinden voor jou de groenten die aan al je eisen voldoen.

Kies uit ons assortiment conventionele of biologische groenten, afhankelijk van jouw voorkeuren en waarden.

Voor extra gemak bieden we groenten die direct klaar zijn voor consumptie.

Of je nu een groot productiebedrijf of een lokale versmarkt bent, wij bezorgen jouw groenten zoals jij het wenst.

Betrouwbare Transportoplossingen

Ons wereldwijde netwerk van transportpartners zorgt voor betrouwbare en efficiënte leveringen van verse groenten over de hele wereld.

Wij begrijpen de waarde van kostenefficiëntie in jouw bedrijfsvoering. Daarom bieden we betaalbare transportopties aan zonder in te boeten op kwaliteit.

Stiptheid is cruciaal. Vertrouw op ons voor tijdige leveringen van verse groenten, waar en wanneer je ze nodig hebt.

Wij transporteren ons vers fruit via weg-, lucht- en zeetransport, aangepast aan jouw behoeften en voorkeuren.

Vragen over onze verse groenten?

Contact us on Whatsapp