Ontdek Onze Verse Kruiden

Rijk aan Smaak en Snel Geleverd in Heel Europa

Bij Produce Services Europe leveren we verschillende soorten verse kruiden aan de voedingsindustrie, groothandels en supermarkten in heel Europa. Dankzij ons uitgebreid netwerk van kruidenkwekers kunnen we jou helpen met jouw specifieke kruidenwensen. Ook als het snel moet gaan.

Ontdek Onze Verse Kruiden

Munt

Onze verse munt geeft elk gerecht een frisse twist. We leveren jouw munt zoals jij het wil. Vraag gerust naar onze verpakkings- en transportmogelijkheden op maat.

Peterselie

Peterselie is een tijdloze klassieker die nooit uit de mode raakt. Wij bezorgen jouw peterselie overal in Europa. Contacteer ons voor meer informatie.

Dille

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van verse dille? Bij Produce Services Europe kan je terecht voor de stipte en kostenefficiënte levering van deze subtiele kruidensoort.

Kervel

Kervel is niet alleen mild van smaak, maar ook heel delicaat. Wij weten perfect welke transport- en handelingsoplossingen nodig zijn om jouw kervel veilig en snel te leveren.

Koriander

Koriander wordt gebruikt in keukens over heel de wereld. En dus leveren wij het ook over heel de wereld.

Vraag naar onze transportmogelijkheden op maat.

Bij Produce Services Europe gaat het niet alleen om kruiden, maar ook om jouw volledige tevredenheid.
Ontvang jouw kruiden precies zoals jij het wenst, klaar voor gebruik.

Kruiden Geleverd volgens jouw voorkeuren

We verpakken jouw verse kruiden precies zoals jij het voor ogen hebt. Of je nu kleine hoeveelheden, grote bulkbestellingen, of iets daartussenin wenst – jij vraagt, wij bieden de perfecte oplossing.

Kies tussen gewassen of ongewassen kruiden, afhankelijk van jouw voorkeur en toepassing.

Wereldwijd Transport van Verse kruiden

Wij werken nauw samen met betrouwbare transportpartners over de hele wereld. Zo garanderen we dat jouw kruiden altijd veilig en volgens de afspraken op hun bestemming aankomen.

Ons uitgebreid netwerk van transportpartners stelt ons in staat om altijd de meest kostenefficiënte transportoplossingen te bieden. Zo geniet jij van kruiden van topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

Wij zijn trots op onze punctualiteit. Vertrouw op ons voor tijdige leveringen van jouw kruiden, het hele jaar door.

Je verse kruiden reizen op de manier die jij verkiest, via zorgvuldig afgestemde weg- en luchttransportopties.

Op zoek naar een betrouwbare kruidenleverancier die écht begrijpt wat jij nodig hebt?

Contact us on Whatsapp