Ontdek Onze Verse Slasoorten

Een Spectrum van Smaak en Versheid

Bij Produce Services Europe vind je een breed scala aan verse slasoorten die niet alleen smaakvol zijn, maar ook voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ontdek ons aanbod hieronder.

Ben jij op zoek naar een specifieke slasoort die aan bepaalde eisen moet voldoen? Vraag het ons gerust. De kans is groot dat we kunnen helpen.

Onze Verse Slasoorten

Rucola: Frisse Veelzijdigheid uit Spanje en Italië

Met meerdere leveranciers in Spanje en Italië bieden we zowel biologische als conventionele rucola aan, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

IJsbergsla: Voor Ieder Doel

Je vindt bij ons ijsbergsla voor alle toepassingen, zowel voor de industrie als de verse markt. Heb je speciale producteisen? Wij zorgen ervoor.

Lollo Bionda: Zacht van Smaak en Blad

Onze lollo bionda voelt heel zacht en knapperig. Dankzij de neutrale smaak en het gekroesde blad is deze slasoort ideaal als frisse en decoratieve toets.

Andijvie: Lekker Superfood

Andijvie is supergezond. Het is rijk aan vitamine A en C, en bevat mineralen als calcium, ijzer en kalium. Heb je speciale eisen voor andijvie? Laat het gerust weten.

Speciale Bladgroenten: In de mix of lekker apart?

Van Mizuna tot rode snijbiet en Bulls Blood, wij kunnen je voorzien van babybladeren als mix of apart.

Veldsla: Winterse Delicatesse

Ook bekend als maïssla of valeriaan, veldsla is een van de populairste bladgroenten in de winter. Benieuwd naar onze scherpe prijs? Contacteer ons nu! Contacteer ons nu!

Romanasla: Voor Elk Seizoen

Of het nu baby Romaine, bindsla, of volwassen Romaanse sla is, wij kunnen het leveren volgens jouw voorkeuren. Wist je trouwens dat Romanasla dé sla is in het authentieke recept van de Caeser salad?

Babyspinazie: Uitstekende Kwaliteit

Babyspinazie is een van de meest voorkomende soorten babybladgroente. Op zoek naar verse babyspinazie met een zachte smaak? Wij leveren babyspinazie van de allerbeste kwaliteit en afkomstig van verschillende leveranciers.

Botersla: Vers van de Boerderij tot bij jou

Botersla: Vers van de Boerderij tot bij jou Onze botersla, ook wel kropsla genoemd, leveren we vers van de boerderij naar de bestemming van jouw keuze. Individueel verpakt of los in grootverpakking voor de industrie, wij leveren op maat van jouw wensen.

Lollo Rosso: Fris en Frivool

De lollo rosso komt oorspronkelijk uit Italië, maar wij leveren ze overal in Europa. Met zijn frisse smaak, voldoet deze frivole slasoort zeker aan jouw verwachtingen.

Jonge Spinazie: Voor Koken of Snijden

Of het nu voor koken of snijden is, wij kunnen je voorzien van jonge spinazie volgens jouw specifieke eisen. Vraag gerust een offerte. Vraag gerust een offerte.

Rode Eikenbladsla: Perfect voor Elke Salade

Het gekartelde blad van de rode eikenbladsla is perfect voor elke salade. Ben jij op zoek naar rode eikenbladsla met specifieke eigenschappen? Wij doen het zoekwerk graag voor jou en leveren waar je maar wil.

Groene Eikenbladsla: Net als de Rode Variant

Onze groene eikenbladsla is lekker mals en heeft die typische milde notensmaak. Perfect om te verwerken in zakken gemengde sla of samen met andere groenten in salades.

Baby Romaine: Ook Bekend als Little Gem

Onze baby Romaine is sappiger en krokanter dan eender welke andere Romaanse sla. Met haar licht zoete smaak en gezonde voedingsstoffen, wordt de little gem steeds populairder. Wij leveren over heel Europa.

Beschikbaarheid op Maat

Bij Produce Services Europe passen we ons graag aan op jouw behoeften:

Of je nu een bepaalde grootte, vorm of smaak wilt, wij leveren de sla die exact aan jouw verwachtingen voldoet.

Kies tussen gewassen en ongewassen sla, afhankelijk van jouw voorkeur voor gemak of natuurlijke uitstraling.

Wij verzenden je sla “klaar om te eten”. Zo heb je zelf nog nauwelijks werk.

Of je nu een groot productiebedrijf of een lokale versmarkt bent, wij bezorgen jouw slasoorten zoals jij het wenst.

Efficiënte Transportoplossingen:
Altijd Op Tijd, Overal

Onze transportoplossingen bieden efficiëntie en zekerheid:

Dankzij ons internationaal netwerk van transportpartners transporteren we jouw sla veilig en efficiënt over heel de wereld.

Vertrouw op ons voor stipte leveringen, cruciaal in de voedingsindustrie.

Punctualiteit is één van onze sterktes. Vertrouw op ons voor tijdige leveringen van jouw fruit, het hele jaar door.

Op basis van jouw behoeften en deadlines, kiezen we de meest geschikte transportmethode. Over land, of in de lucht.

Bij Produce Services Europe gaan we voor maatwerk in elke fase. Neem contact op voor de betrouwbare levering van sla die perfect aansluit op jouw wensen en logistieke eisen.

Contact us on Whatsapp